Boka Domkyrkoforum för konferens eller möte

Domkyrkoforum är ett populärt konferenscentrum mitt i hjärtat av Lund. Lokalerna är moderna och fräscha med all teknik som behövs för föredrag etc. Här kan du arrangera större konferenser och mindre seminarier, med eller utan måltider.

Du kan också göra ett besök med församlingen eller arbetslaget. I samband med konferenser och besök går det att beställa frukost, lunch, eftermiddagskaffe eller kvällsmat som förbereds och lagas på plats. Vi strävar efter att arbeta hållbart som möjligt med ekologiska råvaror, undvika svinn och engångsartiklar.

Hörsalen

är en fullt utrustad konferenssal som rymmer 100 personer. OBS: Under coronapandemin är högsta deltagarantal 20 personer.

Laurentiisalen

har plats för 70 personer. Salen kan bokas  för lunch eller middag.

Donatus

är en lite mindre möteslokal som lämpar sig för grupper upp till 15 personer.

I aktivitetsrummet Finn samlas grupper med unga och gamla för möten eller skapande. På andra våningen har har personalen i Lunds domkyrkoförsamling sina arbetsrum.

Boka måltider
I vårt fullt utrustade restaurangkök tillagar vi måltider efter era önskemål och serverar i Laurentii-salen. Har ni önskemål om specialkost löser vi givetvis det!

Boka lokal, mat, dryck

Vill du boka lokaler i Domkyrkoforum, Laurentiisalen eller har frågor om mat och dryck, välkommen att kontakta Sladana Jankovic, 046 71 87 63, sladana.jankovic@svenskakyrkan.se