Vuxen

Vill du samtala med andra om kristen tro? Bara träffas och fika, lyssna till föredrag, pilgrimsvandra eller fira gudstjänst? Du är alltid välkommen till Lunds domkyrka.

Öppna föreläsningar

Hösten 2019 bjuder Lunds domkyrkas vänner som vanligt in till lördagsföredrag om olika ämnen samt föreläsningsserie på torsdagar. Alla är välkomna.

Onsdagsföredrag - om tro, liv och vetenskap

Sex onsdagskvällar i höst bjuder Domkyrkan och St Lukas in till aktuella, tänkvärda och intressanta tema. Tre av kvällarna har undergångsstämning och hur vi rustar oss för dem, som röd tråd. Fri entré!

Pilgrim

Över hela Europa går pilgrimsvägar, genom Skåne och Blekinge finns Pilgrimsvägen med Lunds domkyrka som nav.

Nattkyrkan

Nattkyrkan är en mötesplats i Lunds domkyrka för musik, samtal, fika, reflektion och gemenskap. Vi har öppet från kl 21-23.30 med en enkel mässa cirka kl 22.

Heliga danser, Tai Chi, meditation

I den övre salen på Liberiet finns flera mötesplatser mellan kyrkans tradition och människors längtan efter det heliga. Just nu genomgår lokalerna en stor renovering som beräknas klar hösten 2019. Verksamheterna har nya lokaler – se var under "Läs mer".

Samtal och fördjupning

I Lunds domkyrkoförsamling finns flera möjligheter till samtal, fördjupning och föreläsningar om kristen tro och Domkyrkan.