Öppna mötesplatser

Nedan finner du en översikt över öppna mötesplatser i Lunds domkyrkoförsamling.

Trivselträffar i Lunds innerstad

Trivselträffar sker samarbete mellan Lunds domkyrkoförsamling, Allhelgonaförsamlingen och S:t Peters klosters församling och är öppna för alla som vill och kan vara med. Träffarna alternerar mellan de olika församlingarna.

Träffar våren 2020

3 feb: Funkisaktivist och författaren Amanda ”Mandis” Malmström: ”Genom mörker till stjärnorna”

30 mars: Maria Sturesson,  Doktorand i Nya testamentets exegetik: Kvinnorna vid graven

Fler datum meddelas inom kort!

Tid: 14.00-16.00, Domkyrkoforum
Kontakt:
Sandra Lindqvist, diakon, sandra.lindqvist@svenskakyrkan.se
Välkommen!

Lunds domkyrkas vänner

Lunds domkyrkas vänner är en ideell förening som verkar för Domkyrkan i Lund. Tillsammans med församlingen bjuder LDV in till öppna föreläsningar och sammankomster med föredrag.

Här ser du vårens program till de öppna lördagsföredragen. Alla är välkomna till föreläsningarna, både medlemmar och icke medlemmar. Ingen föranmälan behövs. Det går bra att komma vid enstaka tillfällen.

Pilgrimsplats Liberiet

Pilgrimsplats Liberiet är åter öppet efter en omfattande renovering. Pilgrimsbönerna är som tidigare i Domkyrkans krypta onsdag, torsdag och fredag kl 9.00-9.15. Bibelsamtalen efter pilgrimsbönen är i Liberiet.
Har du frågor, kontakta gärna pilgrimspräst Magnus Malmgren, 046 71 87 64, pilgrim@lundsdomkyrka.se. Läs mer på pilgrimsvagen.se