Gemenskap och aktiviteter

Vi försöker att hitta på något för alla. Gillar du att sjunga i kör eller sitta i timmar och samtala… eller kanske äta tacos? Här ser du vårt program.

Tacolov!
Vi fortsätter vår tradition med fredag kvällar med matlagning, gemensam (vegetarisk) tacomåltid, andakt och spännande, inbjudna gäster. Engagera dig gärna i köket, eller medverka musikaliskt i andakten.
Höstens datum: 24/9, 29/10, 3/12. För mer information: pelle.martinsson@vasterkyrkan.nu

Tacolov it’s Friday!
One Friday every month we gather in Västerkyrkan for a vegetarian Taco dinner and a worship service.
The dates for this semester are: 24/9, 29/10, 3/12.

Pilgrimsvandring
Lördagen den 13 november arrangerar vi en pilgrimsvandring för studenter och fler som vill. För mer information:pelle.martinsson@vasterkyrkan.nu

Pilgrimage
November 13 we plan for a pilgrimage, especially for students.

”USCh” – Uniting Students’ Choir: Välkommen till en kör för studenter och unga vuxna mellan 19 och 30 år. Repetition i Västerkyrkan på onsdagkvällar under terminstid. Läs mer här!
Kontakt: eva.kunda.neidek@vasterkyrkan.nu, 0701 72 33 37.

Debora – En kristen, feministisk förening i Lund som lyfter fram feministiska perspektiv ur bibeln och vill öka medvetenheten om förtryckande patriarkala strukturer i vår kristna tradition. Träffarna är utformade efter ett tema. Mer info finns på Deboras Facebooksida.

Nyfiken på att söka stillhet genom meditation? Prova på tyst meditation i Liberiet precis bredvid Lunds domkyrka. Introduktioner ges varje vecka och det går bra att komma enligt drop in-principen. Ingen avgift. Läs mer här.